Beskrivelse

mizori

Huset er i to etager og har to soveværelser med plads til fire personer. Der er plads til yderligere to personer, hvis I er med på at bruge de to sovesofaer i stuen.

Stueetagen er i åbent plan og inkluderer entre fra gaden, opholds/TV stue, ”arbejdsværelse” med brændeovn og spisestue med 200 graders panoramaudsigt over øhavet og adgang til lille balkon. Fra opholdsstuen er der adgang til nyrenoveret badeværelse med bruser og trappe til første sal. Fra spisestuen er der adgang til det veludstyrede køkken og trappe til haven.

På første sal finder I det blå soveværelse med dobbeltseng og adgang til tagterassen og det røde soveværelse med to enkeltsenge. Der er adgang til et lille toilet fra trappeafsatsen. Haven består af to terrasser med adgang til gaden fra den øverste terrasse og til Molestien og øhavet fra den nedre terrasse. Fra den nedre terrasse er der adgang til et lille værksted med vaskemaskine og tørretumbler.

Huset er på ca. 110m2 og er fuldt udstyret med ny opvaskemaskine, køkkenudstyr, vaskemaskine/tørretumbler, køl/frys, kabel TV/DVD, internet/wifi, havegrill, m.v. Opvarmning med fjernvarme og brændeovn. The house sleeps four in two bed rooms. Two additional guests could join on the two sofa-beds in the living room.